Werk en Vakmanschap sponsor Ride for the Roses

12 juni 2017

De Delta Ride for the Roses in Goes en Terneuzen bracht dit weekend ruim 150.000 euro op voor KWF Kankerbestrijding. Werk en Vakmanschap was sponsor van dit evenement, waaraan in totaal 6.000 mensen deelnamen. Tijdens de rit op zondag in Zeeuws-Vlaanderen was Werk en Vakmanschap op de Markt in Terneuzen aanwezig met een stand. Daar werden mensen uitgedaagd de strijd met elkaar aan te gaan.

Consultant Femke Schout kijkt met een goed gevoel terug. “Het is een bijzonder evenement waar prestaties en emoties centraal staan. Veel mensen fietsen met iemand in hun gedachten. Dat was goed voelbaar. De saamhorigheid was groot. Voor Werk en Vakmanschap is het belangrijk om een dergelijk evenement te ondersteunen. We dragen de omgeving waarin we werken een warm hart toe.”

Duofiets
Naast de sponsoring haalden de consultants van Werk en Vakmanschap nog geld op met de duo fietsen in hun stand. Voor 50 cent konden mensen met elkaar de strijd aangaan. De uitdaging werd volop aangegaan, ondanks de warmte en de fietskilometers die de mensen in de benen hadden.