Zien en gezien worden in Friesland

21 maart 2019

De Business Contact Dagen Noord (BCDN), die deze week plaatsvonden in Leeuwarden, waren voor Werk en Vakmanschap een ideaal moment om de dienstverlening opnieuw in Friesland onder de aandacht te brengen. Consultant Mirjam Jager kijkt tevreden terug. “Onze doelstelling was heel breed: contacten leggen met technische bedrijven én met kandidaten. We zijn in beiden geslaagd.”

BCDN is hét zakelijk platform van het Noorden dat draait om netwerken, kennis delen en verbindingen leggen. Een platform waar ondernemers en organisaties elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Werk en Vakmanschap was om die reden aanwezig met een opvallende stand. Hier konden belangstellenden terecht voor informatie over de instroom van technische kandidaten en de technische opleidingen en instroomprojecten. Gelijktijdig werden de bezoekers uitgedaagd een balletje te slaan op de golfbaan.

Vacatures
Naast bedrijven die mogelijk hun technische vacatures willen uitzetten, zochten Mirjam en haar collega’s nadrukkelijk ook contact met technische kandidaten die een andere functie ambiëren. “Verder hebben we ons eigen werk gepromoot”, lacht Mirjam. “Want ook voor onze vestiging in Groningen zoeken wij nog een nieuwe collega.”