Jouw toekomst in de lift

Stijg boven je zelf uit als Leerling Mechatronica

Meer dan 160 jaar geleden werd de eerste veiligheidslift ter wereld door Elisha Otis uit gevonden. Anno 2019 verplaatsen miljarden zich dagelijks per lift, dankzij continue ontwikkeling van OTIS liften. Voor deze marktleider in liften, zijn wij op zoek naar leerling operators. Luxer wordt het niet! Als leerling aan de slag binnen een hele gave organisatie voor een leuk salaris en mét een lease auto, welke je ook privé mag rijden. Tegelijkertijd ga jij jouw MBO mechatronica diploma behalen!

Heb jij ervaring als liftmonteur óf heb je de technische kennis en ervaring en wil je je laten omscholen tot liftmonteur? Solliciteer dan direct op de vacature bij jou in de buurt.

 

Bekijk de vacatures

Werken en Leren bij OTIS

Jij bent als leerling servicemonteur de redder in nood wanneer het aankomt op storingen aan liften. Door jouw vakkennis ben jij op den duur in staat om zelfstandig (complexe) storingen op te lossen, op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied.

Naast het deel dat je met storingen te maken hebt, ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de veiligheid van de gehele liftinstallaties. Met jouw klantvriendelijke houding weet je klanten te adviseren en op de hoogte te brengen van jouw bevindingen. Doordat storingen aan liften op elk moment kunnen ontstaan en dus ook opgelost moeten worden ben jij bereid om storingsdiensten te draaien buiten de gebruikelijke werktijden om. Uiteraard doe je dit in afwisseling met je collega’s.

 

Bekijk de vacatures

Intensieve coaching

Als je bij Werk en Vakmanschap een leer- en werktraject in gaat, kun je rekenen op intensieve begeleiding. Je krijgt bij OTIS een begeleider, die je met jouw dagelijkse werkzaamheden helpt. Verder biedt jouw praktijkbegeleider een helpende hand met de voortgang van de opleiding. Vanuit Werk en Vakmanschap staat een consultant voor je klaar als persoonlijke sparringpartner.

Vacatures

Solliciteer nu voor de vacature van Leerling Mechatronica en ontvang een leuk salaris, rijd in en een lease auto (ook privé) en behaal je diploma MBO mechatronica.