Organisatie

Werk en Vakmanschap is een landelijk samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven. Het belangrijkste uitgangspunt is de voortdurende zorg voor een flexibele in-, door- en uitstroom van vakbekwaam technisch personeel.

Relaties van de Coöperatie kunnen gebruik maken van een aantrekkelijk dienstverleningspakket. Deze diensten zijn ondergebracht in een uitvoeringsorganisatie. Deze uitvoeringsorganisatie werkt vanuit een landelijk netwerk van vestigingen. Daarnaast kunnen relaties en kandidaten gebruik maken van de diensten van twee dochterondernemingen: Office Talent en Spectrim.

Werk en Vakmanschap

Via een landelijk netwerk van vestigingen verzorgt een team van deskundige medewerkers de dienstverlening voor werknemers en relaties. Onze consultants behartigen de belangen van de bedrijven en de technische vakmensen. Zij weten wat hen beweegt.

Vanuit deze betrokkenheid inventariseren ze de personele vraagstukken en behoeftes van leden en de kansen op de arbeidsmarkt voor technische werknemers. De consultants zorgen voor de werving en selectie, detachering, scholing en begeleiding van vakbekwaam technisch personeel.

Coöperatie

Industriële en technische bedrijven weten als geen ander dat het creëren van nieuwe instroom essentieel is om de toekomstige tekorten op te vangen. De Coöperatie Werk en Vakmanschap ondersteunt hen hierbij. Honderden bedrijven hebben zich verbonden aan de Coöperatie en profiteren van de vele voordelen.

“Samen sterk, dat is de kracht van Werk en Vakmanschap”

Spectrim

Spectrim is specialist op het gebied van werving, selectie en detachering van technische specialisten op HBO- en WO-niveau voor zowel interim, projectmatige alsmede vaste opdrachten. Spectrim maakt deel uit van de Werk en Vakmanschap Groep. Dankzij ons uitgebreide netwerk bieden wij hooggeschoolde technici uitstekende carrièremogelijkheden. Zij kunnen bij aansprekende bedrijven aan de slag in de functies binnen de automotive, werktuigbouw, elektro-, infra- en procestechniek.