Werken en leren in de procestechniek

Werken en Leren

Stap samen met Werk en Vakmanschap en opleider Litop in de wereld van de Procestechniek. In september 2018 gaan wij in West-Brabant van start met een bijzonder project. Een selecte groep gaat dan van start met een leer- werktraject om te worden opgeleid tot Operator A.

De eerste zes weken staan in het teken van een voorschakeltraject. In deze periode draai je vier dagen mee op de werkvloer en krijg je één dag les. Kom je vanuit een uitkeringssituatie, dan behoudt je in deze zes weken jouw uitkering. Daarna start het BBL-traject van een jaar waarna je, als alles goed gaat, een diploma Operator A op zak hebt. Met dit diploma heb je een enorm goede basis voor de toekomst. Ben je na een jaar nog niet uitgeleerd, dan zijn er ook mogelijkheden om door te leren voor Operator B.

De voordelen

4 dagen werken, 1 dag school
opleidingskosten worden betaald
binnen een jaar ben je Operator A
reis- en onkosten vergoed
intensieve begeleiding
uitzicht op een vaste baan
veel doorgroeimogelijkheden
keuze uit verschillende bedrijven

 

Iets voor jou?

Wil jij geld verdienen én een diploma behalen tegelijkertijd? Neem dan contact op met onze vestiging in Roosendaal via 0165-524680 of mail naar roosendaal@werkenvakmanschap.nl

Vind je het prettiger als wij jou bellen? Geen probleem. Laat je gegevens onderstaand achter en we nemen contact met je op. Dat kan ook ‘s-avonds.

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Upload je C.V.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Je kunt maximaal 1 bestand uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 •  

  Werk en Vakmanschap

  Markt 41

  4701 PB Roosendaal

  T 0165-524680

  roosendaal@werkenvakmanschap.nl