Recruiter vestiging Emmen

Ben jij bekend in de wereld van arbeidsbemiddeling? Ben jij een (beginnend) Recruiter die toe is aan verdieping of verbreding? Zou jij jezelf graag verder willen ontwikkelen binnen de technieksector? Lees dan snel verder, want misschien word jij wel onze nieuwe collega!

Je krijgt een breed takenpakket: enerzijds ben je verantwoordelijk voor het werven van technische kandidaten en het voeren van bijbehorende intakegesprekken, anderzijds schrijf je pakkende vacatureteksten. Het gaat jou niet om het ‘snel scoren’. Onze focus ligt namelijk op het aangaan van trajecten voor de lange termijn, waarbij de werknemer/leerling centraal staat. Kortom, jij hebt een wervende en ondersteunende rol binnen een ambitieus en dynamisch team. Creativiteit en initiatief wordt hier gewaardeerd!

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Werven en selecteren van nieuwe kandidaten/leerlingen door middel van uiteenlopende voorlichtings-, promotie- en wervingsactiviteiten. Tevens via cv-databanken, LinkedIn Recruiter, Facebook en andere social media. Eigen creativiteit is hierbij ontzettend belangrijk.
 • Verwerken van administratieve gegevens van de werving, selectie en bemiddeling van werknemers/leerlingen op een tijdige en correcte wijze. Denk hierbij aan het registreren van alle relevante gegevens (waaronder opleiding, werkervaring, motivatie, competenties en wensen), wat je met hen hebt besproken en het opmaken van curricula vitae.
 • Netwerken met onze kandidaten, werknemers/leerlingen en opleidingsinstituten. Doordat je veel contact hebt met verschillende partijen, weet je wat er bij ieder van hen speelt. Met deze kennis kun jij onze opdrachtgevers adviseren op het gebied van personeelsbeleid en opleidingen. Daarnaast maak je nieuwe bedrijven enthousiast over Werk en Vakmanschap.
 • Bemiddeling van kandidaten/leerlingen in de brede zin. Je hebt het in je om goed te luisteren naar de behoefte van de kandidaten/leerlingen. Op basis hiervan ondersteun je hen in het vinden van de juiste (leer-/)werkplek. Tevens informeer je kandidaten/leerlingen over de werkwijze van Werk en Vakmanschap en adviseer je hen bijvoorbeeld over het voorbereiden en voeren van een sollicitatiegesprek.

Vereisten

Als persoon ben je iemand die betrokken is, die zich met de verschillende partijen kan identificeren, benaderbaar is en je te allen tijde als verbinder opstelt. Je houdt van online en offline netwerken. Je bent in staat anderen te helpen hun capaciteiten te vergroten en hun mogelijkheden optimaal te benutten. Je levert in samenwerking met anderen een actieve bijdrage om de doelen van het team te realiseren. Bovendien ben je daadkrachtig en ga je ongevraagd over tot handelen voordat de omstandigheden je hiertoe dwingen. 

Tevens:

 • Beschik jij over een HBO werk- en denkniveau;
 • Eventueel werkervaring als recruiter of intercedent;
 • Interesse in ontwikkeling van talent;
 • Ben je creatief in het werven en selecteren van talent;
 • SEU-diploma is een pré.

Wat wij bieden

Bij ons heb je een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt in een klein team met enthousiaste consultants op de vestiging. De vestiging in Emmen is jouw werkplek. Naast hard werken binnen een informele cultuur is er veel ruimte voor humor. Het team is hecht en staat voor elkaar klaar. Daarnaast vinden er regelmatig personeelsuitjes plaats, waarbij je al jouw collega’s elders in het land ontmoet. Deze functie is voor minimaal 32 uur tot 40 uur in te vullen. Tevens bieden wij:

 • Een salaris tussen €2.500 – €4.000 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband (afhankelijk van werkervaring en genoten opleiding);
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ATV dagen;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Goede reiskostenregeling;
 • Resultaat gebonden bonusregeling.

Reageer op onze vacature

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met de vestigingsmanager, Alice Wennink, middels het telefoonnummer 06-30207092 of per email naar emmen@werkenvakmanschap.nl.