Jouw toekomst
in de infratechniek
bij STEDIN

Leren en Werken | MBO Diploma | Voltijd | Utrecht | Techniek | Uitzicht op Vast Contract

Ben jij geen stilzitter, maar wil je een opleiding doen én meteen salaris verdienen? Heb je interesse in de elektrotechniek of infratechniek? Als je daarnaast in de omgeving van Utrecht woont, zoals Veenendaal, Gouda of Woudenberg, is de functie van BBL-leerling monteur bij Stedin misschien wel jouw perfect fit.

Solliciteer direct

Wat doe je dan

Zorg jij voor een chille party zaterdag? Dat jouw stijltang morgenochtend werkt? Vanavond de vaatwasser draait en je nu kan gamen? Juist. Word onmisbaar. Word monteur.

Jij bent de handyman van de familie: sleutelen, klussen, nieuwe dingen maken. Jij werkt graag met je handen. Of je wilt dat leren. Bij ons zit je goed! Als BBL’er bij de Bedrijfsschool van Stedin krijg je via Werk en Vakmanschap direct salaris. En leg je de basis voor een mooie toekomst in de techniek.

Salaris + diploma = méér salaris

Tijdens de opleiding werk je meteen mee in de praktijk. Je ontvangt (afhankelijk van je ervaring) € 1750 – € 1850 bruto salaris per maand. Als je je diploma hebt verdien je € 2362 bruto per maand. Wanneer je deze baan blijft doen, kun je wel € 3046 bruto verdienen in de toekomst. Maar je kan ook verder groeien in een andere functie bij Stedin.

“Wilde wat doen aan mijn toekomst, had nog geen diploma. Stedin biedt een opleiding en interessant loon.” - Johnny Alasadi

Dit ga je doen

Eerst kies jij de richting. Word je:
Monteur laagspanningsdistributie
of
Monteur gas, warmte en waterdistributie

Samen kijken we naar wat jij het leukste vindt en welke functie het beste bij jou past.

Je volgt de opleiding in hartje Utrecht, bij Stedin zelf. Je leert om het netwerk te onderhouden, verzwaren en vernieuwen. Bijvoorbeeld door sleuven aan te leggen en verbindingen aan te sluiten. Nadat je bent aangenomen krijg je eerst 2 weken allerlei trainingen. Om veilig aan de slag te gaan haal je onder andere je VCA en BHV certificaat. Daarna werk je meteen 3 dagen per week mee met een ervaren monteur. Ook volg je iedere week 1 dag theorieles en 1 dag praktijkles.

Met Stedin kom je echt overal. Van het ziekenhuis tot een winkel en van een restaurant tot bij je buren: geen buurt blijft voor jou onbekend. Jij en je collega’s zijn de stille helden van de omgeving. Jullie zorgen ervoor dat Utrecht bruist doordat er energie, gas en water is. Valt de stroom ergens uit of is er geen water of gas? Dan lossen jullie het samen op.

Uniek: ROC komt naar Stedin toe
Je bent tijdens de opleiding in dienst bij Werk en Vakmanschap. Samen met de praktijk- en studiebegeleiders van Stedin helpen wij je door het traject heen en zijn er als je hulp nodig hebt. De opleiding wordt verzorgd door het ROC en heeft een hoog slagingspercentage tot wel 90%. Lekker makkelijk: je hoeft hiervoor niet naar school. Het ROC geeft namelijk les in het pand van Stedin, waar je ook naar de bedrijfsschool gaat.

De toekomst heeft jou nu nodig
Als gediplomeerd monteur ben je een belangrijke schakel voor de toekomst. Nederland gaat steeds beter om met energie, om de aarde de sparen. Daarvoor moet er veel veranderen in de netwerken en heeft Stedin extra mensen nodig, nu en in de toekomst. Kiezen voor Stedin betekent dus kiezen voor werkzekerheid.

Als je de potentie hebt, heb je genoeg kans bij Stedin om te slagen: van kantoorbaan tot buitenfunctie.” – Nick van Dijk

Meer weten over de bedrijfsschool en horen wat andere leerling monteurs vinden van werken en leren bij Stedin? Bekijk dan deze video👇

Dit krijg je

Van Werk en Vakmanschap:

 • Een contract bij Werk en Vakmanschap
 • Een snel stijgend salaris vanaf € 1750 of € 1850 bruto per maand (afhankelijk van jouw ervaring)
 • De door ons betaalde 2- jarige mbo-opleiding monteur laagspanningsdistributie (niveau 2/3), start september 2021
 • Een enthousiast en hecht team van medeleerlingen en begeleiding door een ervaren monteur en een praktijkbegeleider
 • Reis- en onkostenvergoeding
 • Werktijden tussen 7-17 uur van maandag t/m vrijdag

Bij Stedin:

 • Na je opleiding heb je uitzicht op een vast dienstverband bij Stedin (inclusief een eigen werkbus uit het wagenpark)
 • Heel veel kansen om te groeien en te ontwikkelen

Wat neem je mee

 • Vmbo-diploma. Bij voorkeur in een technische richting, maar dat hoeft niet per sé
 • Een rijbewijs (of je bent aan het lessen) en bij voorkeur een eigen auto
 • In verband met storingsdienst woon je maximaal 30 minuten van Stedin vandaan
 • Het lef om onderaan te beginnen zodat je bovenaan kunt eindigen: jij durft te groeien en deze uitdaging aan te gaan
 • Je kan een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij helpen je daarbij.
“Als je een bedrijf zoekt waar je gehoord wil worden, is Stedin het juiste adres.” – Johnny Alasadi

Over Stedin
Stedin brengt iedere dag opnieuw energie naar ruim 2,2 miljoen bedrijven en huishoudens en is dé grote leverancier van de Randstad. Als werkgever blinkt Stedin uit in goede arbeidsvoorwaarden, stabiliteit en betrouwbaarheid. Ook in moeilijke tijden staat Stedin sterk: tijdens de coronacrisis is niemand ontslagen. Stedin groeit. Haak aan en groei mee!

Over Werk en Vakmanschap
Werk en Vakmanschap is hét detacheringsbureau waarmee je in de wereld van de techniek stapt. Sinds 2015 heeft Werk en Vakmanschap meer dan 300 vakmensen mogen begeleiden bij Stedin, waarvan het grootste deel inmiddels in vaste dienst is. Je krijgt volop mogelijkheden om het vak te leren en een diploma te halen, zonder vijf dagen in de schoolbanken te zitten. Samen met Stedin biedt Werk en Vakmanschap enorm veel doorgroeimogelijkheden, waarin jouw ambitie alle ruimte krijgt.

Hoe gaat het verder

 • Je kunt reageren tot 31 juli 2021.
 • Na jouw reactie kom je op gesprek bij Dennis de Graef van Werk en Vakmanschap. Jullie kijken samen naar wat er mogelijk is en wat jij leuk vindt.
 • Daarna maak je thuis op de computer een test: waar ben jij goed in? En pas jij bij Stedin?
 • Dan word je voorgesteld en ga je op gesprek bij de praktijkbegeleider.
 • Dit proces duurt maximaal 3 weken en dus weet jij snel waar je aan toe bent.

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog. Gewoon doen!

 

Vragen?

Neem contact op met: Dennis de Graef

T 071-5131663

M 06-30208441

leiden@werkenvakmanschap.nl