Jouw toekomst
in de infratechniek
bij STEDIN

Leren en Werken | MBO Diploma | Voltijd | Utrecht | Elektrotechniek/Infratechniek | Uitzicht op Vast Contract

Gun jij jezelf zekerheid, ruimte om te groeien en een stijgend salaris?

Jij weet wat jou gelukkig maakt. Je houdt van zekerheid, een goed inkomen en werken met je handen. Je durft weer onderaan te beginnen zodat je straks bovenaan kunt eindigen mét de zekerheid van een baan en groeikansen, nu en in de toekomst. Je hebt interesse in de elektrotechniek of infratechniek. Je bent bereid om hard te werken voor jouw diploma en je woont in Utrecht of omgeving, zoals Veenendaal, Gouda of Woudenberg. Jij hebt een doel en wij helpen jou verder.

Contact

Dit ga je doen

Eerst kies jij de richting
Word je:
Monteur laagspanningsdistributie
of
Monteur gas, warmte en waterdistributie

Gaat jouw voorkeur uit naar elektrotechniek, infratechniek of heb je nog geen idee maar wil je wel direct aan de slag? Wij denken graag met je mee over je loopbaan en laten zien waar jouw mogelijkheden liggen. Neem – hier – direct contact op voor een gesprek met Dennis de Graef van Werk en Vakmanschap.

Van start!
Nadat je bent aangenomen doorloop je een veiligheidstraining van 2 weken. Daarna ga je direct aan het werk en loop je mee met ervaren monteurs. In september 2021 begint jouw opleiding. Je volgt dan 1 werkdag per week theorielessen en 1 werkdag per week praktijklessen aan de Bedrijfsschool van Stedin. De overige werkdagen pas jij je kennis toe op de werkvloer.

Vanuit Stedin Utrecht word je als leerling monteur opgeleid om het netwerk te onderhouden, verzwaren en vernieuwen en je doet dit onder andere door het graven van sleuven en aansluiten van verbindingen. Jij zorgt ervoor dat klanten en huishoudens 24/7 van energie worden voorzien en je lost storingen op wanneer dit nodig is. Je gaat werken in de regio Utrecht en leert deze dan ook door en door kennen: geen buurt of bedrijf blijft voor jou onbekend en jij weet precies waar je moet zijn voor het beste netwerk.

Als je de potentie hebt, heb je genoeg kans bij Stedin om te slagen: van kantoorbaan tot buitenfunctie.” – Nick van Dijk

Uniek: ROC komt naar Stedin toe
Je bent tijdens de 2-jarige opleiding eerst in dienst bij Werk en Vakmanschap. Zij helpen je samen met de praktijk- en studiebegeleiders van Stedin door het traject heen en zijn er als je hulp nodig hebt. De opleiding wordt verzorgd door het ROC en heeft een hoog slagingspercentage tot wel 90%. En: je hoeft hiervoor niet naar school. Het ROC geeft namelijk les in het pand van Stedin, waar je ook naar de bedrijfsschool gaat.

Na de opleiding
Heb je uitzicht op een vast contract bij Stedin. Je kunt ervoor kiezen om je verder te specialiseren of door te groeien naar een managementfunctie. Waar ligt jouw horizon?

Meer weten over de bedrijfsschool en horen wat andere leerling monteurs vinden van werken en leren bij Stedin? Bekijk dan deze video👇

Over Stedin

Stedin brengt iedere dag opnieuw energie naar ruim 2,2 miljoen bedrijven en huishoudens en is dé grote leverancier van de Randstad. Als werkgever blinkt Stedin uit in goede arbeidsvoorwaarden, stabiliteit en betrouwbaarheid. Ook in moeilijke tijden staat Stedin sterk: tijdens de coronacrisis is niemand ontslagen. Stedin groeit. Haak aan en groei mee!

“Als je een bedrijf zoekt waar je gehoord wil worden, is Stedin het juiste adres.” – Johnny Alasadi

De toekomst heeft jou nu nodig
Als gediplomeerd monteur ben je een belangrijk onderdeel van de energietransitie en lever je een grote bijdrage aan een beter milieu. Het doel van deze transitie is het stoppen van de klimaatverandering in 2050. Bedrijven en organisaties zijn met elkaar en met de overheid bezig om dit te bereiken. Ook Stedin draagt een steentje bij door steeds meer gebruik te maken van de wind en de zon als opwekkers van energie. Hiervoor moet het hele netwerk vernieuwd en aangepast worden en dit levert voor nu en in de toekomst veel werk op.

Over Werk en Vakmanschap

Werk en Vakmanschap is het uitzendbureau waarmee je in de wereld van de techniek stapt. Sinds 2015 heeft Werk en Vakmanschap 300 vakmensen begeleid bij Stedin, waarvan het grootste deel inmiddels in vaste dienst is. Je krijgt volop mogelijkheden om het vak te leren en een diploma te halen, zonder vijf dagen in de schoolbanken te zitten. Samen met Stedin biedt Werk en Vakmanschap enorm veel doorgroeimogelijkheden, waarin jouw ambitie alle ruimte krijgt.

Wij bieden jou

 • Een snel stijgend salaris. Afhankelijk van jouw ervaring start je met € 1750,00 – € 1850,00 bruto. Na het behalen van je diploma wordt dit € 2362,00 bruto en kan je doorstijgen naar € 3047,00 bruto.
 • De 2- jarige mbo-opleiding monteur laagspanningsdistributie (niveau 2/3), start september 2021. De opleidingskosten betalen wij.
 • Cursussen over veiligheid op de werkvloer, zoals VCA en BHV. Deze certificaten zijn waardevol voor de rest van jouw loopbaan. Ook deze cursussen betalen wij.
 • Een enthousiast en hecht team van 4 medeleerlingen met begeleiding door een ervaren monteur en een praktijkbegeleider
 • Zicht op een vast dienstverband
 • Na het behalen van je diploma neem jij je eigen bus uit het wagenpark van Stedin in gebruik
 • Reis- en onkostenvergoeding
 • Werktijden van 7-17 van maandag t/m vrijdag.

Wat neem je mee

 • Vmbo-diploma, bij voorkeur in een technische richting
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag
 • Een rijbewijs en een eigen auto
 • In verband met storingsdienst woon je maximaal 30 minuten buiten Utrecht
 • Het lef om onderaan te beginnen zodat je bovenaan kunt eindigen: jij durft te groeien en deze uitdaging aan te gaan!

Hoe gaat het verder

 • Je kunt reageren tot 31 juli 2021.
 • Na jouw reactie kom je op gesprek bij Dennis de Graef van Werk en Vakmanschap. Jullie kijken samen naar wat er mogelijk is en wat jij leuk vindt.
 • Daarna maak je thuis op de computer een test: waar ben jij goed in? En pas jij bij Stedin? Dan word je voorgesteld en ga je op gesprek bij de praktijkbegeleider.
 • Dit proces duurt maximaal 3 weken en dus weet jij snel waar je aan toe bent.

Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Gewoon doen!

Vragen?

Neem contact op met: Dennis de Graef

T 071-5131663

M 06-30208441

leiden@werkenvakmanschap.nl