Werken en leren bij
Royal Smit Transformers

Royal Smit Transformers en Werk en Vakmanschap werken samen om technisch talent op te leiden! Werk en Vakmanschap verzorgt naast de werving ook de coaching en begeleiding van leerlingen tijdens het opleidingstraject. Wij zoeken enthousiaste kandidaten voor de opleiding Mechatronica en Elektrotechniek die bij Royal Smit Transformers aan de slag willen gaan! Je werkt vier dagen in de week en gaat 1 dag naar het ROC voor de theorie.

Royal Smit Transformers behoort tot de marktleiders op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren. Deze organisatie is een begrip in Nijmegen en bestaat al ruim 100 jaar! Als onderdeel van de SGB-SMIT Group, werken er 600 medewerkers en hebben ze klanten in 134 landen. 

Bekijk de vacatures bij Royal Smit Transformers

Vacatures

Wil jij aan de slag bij Royal Smit Transformers? Klik en solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures.

 

BBL Leerling Monteur Mechatronica

Werken in de techniek, geld verdienen en je opleiding betaald krijgen. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Bouw dan mee als BBL Leerling Monteur Mechatronica aan unieke Transformatoren! Wat ga je doen? Onder begeleiding van een ervaren collega bouw je transformatoren…

Meer informatie     Direct solliciteren

 


 

BBL Leerling Monteur Elektrotechnische Systemen

Onder begeleiding van een ervaren collega bouw je transformatoren. Deze apparaten zetten elektrische spanning om, zoals ook de adapter van je telefoon doet. Alleen dan 1000 keer zoveel! Je stelt vanaf tekening onderdelen samen en monteert deze op de juiste wijze. Je werkzaamheden zijn erg afwisselend…

Meer informatie     Direct solliciteren

Smit 3 afbeeldingen

 

 

 

Mijn naam is Kevin Grapperhaus en ik ben de contactpersoon voor Royal Smit Transformers. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie neem dan contact met mij op!

Zoek je naar een andere BBL baan in de techniek, stuur dan een open sollicitatie naar nijmegen@werkenvakmanschap.nl zodat ik met jou de mogelijkheden kan bespreken.

T: 024-3249555 / 06-30204301
E: k.grapperhaus@werkenvakmanschap.nl