Jouw toekomst
in de infratechniek
bij STEDIN

Stap met Werk en Vakmanschap in de wereld van infratechniek. Je krijgt volop mogelijkheden om een vak te leren en een diploma te behalen, zonder vijf dagen in de schoolbanken te zitten. Samen met STEDIN bieden wij enorm veel doorgroeimogelijkheden, waarin jouw ambitie alle ruimte krijgt.

Bekijk vacatures bij STEDIN

 

Over STEDIN

STEDIN is beheerder van het electriciteits- en gasnetwerk in het grootste deel van de Randstad. Drukke, stedelijke gebieden met complexe infrastructuur, waar de afhankelijkheid van energie groot is en duurzame energie altijd beschikbaar moet zijn.  Om te wonen, werken en leven.

Vacatures

Leerling Monteur Laagspanningsdistributie
Wil jij geld verdienen én je MBO niveau 2/3 diploma behalen? Start je carrière in de techniek met het leer-werktraject voor Leerling Monteur Laagspanningsdistributie bij de grootste netbeheerder van de Randstad. 24/7 wordt er energie via de netten aan klanten en huishoudens geleverd. Deze netten behoren tot de meest betrouwbare van de wereld!

Iets voor jou? Klik en solliciteer dan op de vacature bij jou in de buurt.

Leerling Monteur gas, water en warmtedistributie
Je gaat een BBL-traject volgen waarbij je één dag theorie en één dag praktijkles krijgt in de Bedrijfsschool. De andere drie werkdagen loop je als Leerling Monteur gas, water en warmtedistributie mee met ervaren monteurs. Zij brengen jou de kennis en kunde bij om het vak te leren zodat jij je diploma behaalt

Iets voor jou? Klik en solliciteer dan op de vacature bij jou in de buurt.