Werken of Leren in Techniek?

Wat past het beste bij jou? Wat als je niet hoeft te kiezen tussen die twee? Als je een BBL-opleiding volgt, dan leer je het vak zowel in de praktijk (3-4 dagen per week) en op school (1-2 dagen per week). 

Als dit goed bij jou past dan is van belang dat je informatie over de beschikbare opleidingen hebt, zodat je de juiste keuze kan maken. En omdat bedrijven veel van elkaar verschillen (werkzaamheden, cultuur etc), is het enorm belangrijk om een leerwerkplek die bij jou past te vinden. Als je goed op je plek zit, dan heb je een goed plan nodig zodat jij een vakdiploma behaalt waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Leren en werken vacatures

Je staat er niet alleen voor

Een opleiding kiezen, een leerwerkplek vinden en je diploma behalen. Het is snel gezegd, maar in de praktijk is dit niet zomaar geregeld. Daarom helpen wij jou daarbij.

Al ruim 25 jaar hebben werken wij samen met scholen en met bedrijven in alle technische sectoren. We nemen de tijd om je te leren kennen en kunnen zo het bedrijf dat goed bij jou past vinden. We helpen je bij het hele sollicitatieproces en eenmaal aan de slag maken we samen een plan voor het behalen van jouw diploma.

Mag je op sollicitatiegesprek? Bereid je dan goed voor. Om jou hierbij te helpen, hebben we een aantal tips voor je. Deze kun je downloaden via onderstaande button.

Sollicitatietips

Laten we wat afspreken

Is een BBL-opleiding in de techniek echt iets voor jou? Neem dan contact met ons op door te bellen met één van onze vestigingen of door het onderstaande formulier in te vullen. 

Natuurlijk draait het om jou, maar het is ook belangrijk dat jouw ouder(s) of verzorger(s) goed geïnformeerd zijn over jouw mogelijkheden in de techniek. Neem ze dus vooral mee naar de afspraak. Het is goed als je je in jouw beslissing gesterkt voelt door je ouders.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen BBL bij Werk en Vakmanschap

  • Geld verdienen en een diploma behalen
  • Je leert het vak in de praktijk
  • Veel persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding door school, de praktijkbegeleider bij het bedrijf en door de coach van Werk en Vakmanschap
  • Hoge slagingspercentages
  • Nationaal erkend mbo- of hbo-diploma
  • Als je klaar bent met de opleiding, heb je al werkervaring en daarmee een voorsprong op andere leeftijdsgenoten
  • De opleiding wordt door Werk en Vakmanschap gefinancierd