Vakgebieden

Bij Werk en Vakmanschap vormen jouw wensen het uitgangspunt. Wij hebben uitdagende banen bij opdrachtgevers in uiteenlopende technische sectoren. Afhankelijk van jouw behoefte gaan wij aan de slag. Dankzij ons brede netwerk kun je tal van kanten op. Zowel aankomende als ervaren technici bieden wij een uitstekende werkomgeving om te kunnen doorgroeien. Zij kunnen aan de slag in de metaal-, elektro-, installatie-, proces-, infra-, en voertuigentechniek.

Metaal

Je hebt interesse in de metaaltechniek en bent op zoek naar een uitdagende baan. Dan ben je bij Werk en Vakmanschap aan het goede adres. Voor uiteenlopende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar vakmensen zoals jij die graag met hun handen werken en kennis hebben van computergestuurde programma’s. Je kunt onder meer aan de slag als verspaner, plaatconstructiewerker, lasser en machinebouwer.

Bekijk direct onze vacatures in de metaaltechniek

Bekijk hier de video van Joost, Leerling allround constructiewerker bij Nemag

Elektro

Als monteur elektrotechniek hoeven we je niet meer uit te leggen wat belangrijk is in jouw vak. Je hebt je al bewezen als allround vakman en bent in staat om technische storingen snel op te sporen en te verhelpen. Voor diverse opdrachtgevers zijn we op zoek naar vakmensen die toe zijn aan een vervolgstap in hun carrière. De opdrachten variëren van het uitvoeren van grote projecten tot het verlenen van service bij mensen thuis.

Bekijk direct onze vacatures in de elektrotechniek

Bekijk hier de video van Muhammed, bbl-leerling laag- en middenspanningsdistributie bij Joulz

Bekijk hier de video van Quincy, bbl-leerling monteur elektro bij Facilicom Solutions BV

Bekijk hier de video van Tobias, bbl-leerling elektromonteur bij Essity

Mechatronica

Als allround monteur ga je uiteenlopende storingen herkennen en/of verhelpen door de combinatie van mechanisch (werktuigbouwkunde) en elektronisch (elektronica). Als monteur mechatronica ben je werkzaam in de machine- en apparatenbouw en productie-industrie. 

Bekijk direct onze vacatures in de mechatronica

Bekijk hier de video van Rezan, bbl-leerling mechatronica bij Von Gahlen

Installatie

Binnen de installatietechniek ben je onder andere verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en de wijziging van installaties voor gas, water, centrale verwarming en riolering. Een zelfstandige en veelzijdige job waarbij elke dag weer anders is. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging dan kun je binnen de installatietechniek veel verschillende kanten op.

Bekijk direct onze vacatures in de installatietechniek

Proces

Je wilt als operator aan de slag in een dynamische werkomgeving met volop doorgroeimogelijkheden? Dat kan. Werk en Vakmanschap zoekt voor diverse gerenommeerde bedrijven operators die in ploegendienst willen werken. Je bent nauwkeurig, ervaren en hebt een grote mate van verantwoordelijkheid. Dan zijn wij op zoek naar jou. Als procesoperator of mechanisch operator bieden we je een uitdagende baan bij één van onze opdrachtgevers.

Bekijk direct onze vacatures in de procestechniek

Bekijk hier de video van Armando, leerling allround procesoperator bij Waterschap Vallei en Veluwe

Bekijk hier de video van Nino, leerling operator bij Cloetta Holland BV

Infra

Zelfstandig aan de slag om leidingen aan te leggen of storingen te verhelpen, dat is het werk van een monteur binnen de infratechniek. Het is een veelzijdig vakgebied waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Bovendien werk je veel in de buitenlucht op verschillende locaties.

Bekijk direct onze vacatures in de infratechniek

Voertuigen

Auto’s, bussen, trams- en metrorijtuigen, deze moeten allemaal onderhouden worden. De vraag naar ervaren monteurs is dan ook groot. Je kunt aan de slag bij een groot vervoersbedrijf of een schadebedrijf. Daarbij ben jij er verantwoordelijk voor dat de vervoersmiddelen optimaal functioneren.

Bekijk direct onze vacatures in de voertuigentechniek