Rabadan werkt bij Rotor in Eibergen en volgt de BBL opleiding Assistent Logistiek aan het Graafschap College in Doetinchem. Na het stopzetten van een eerdere opleiding, heeft hij werkervaring opgedaan in de productie en in een magazijn, waarbij hij een voorkeur ontwikkelde voor logistiek. Via ons heeft hij een leerbaan als Logistiek Medewerker gevonden bij Rotor in Eibergen. Na een kennismaking bij Werk en Vakmanschap volgde een sollicitatiegesprek bij Rotor. Rabadan was direct enthousiast en mocht beginnen! Wij regelden dat hij zijn heftruckcertificaat kon behalen, waarna hij klaar was voor zijn start bij Rotor.

Rabadan heeft het erg naar zijn zin. Rotor is een wereldwijde leverancier van elektromotoren, met name voor de maritieme sector. Niet-standaard oplossingen zijn een specialiteit van dit bedrijf. Rabadans taken zijn het laden en lossen van vrachtwagens, orderpicking, en het inpakken en verzenden van motoren. Het verpakken van motoren is extra uitdagend vanwege de creativiteit die het vereist; een motor die naar een bedrijf in Nederland wordt verzonden, pak je anders in dan twee motoren met verschillende maten die naar Azië moeten worden verscheept.

Eén dag in de week volgt Rabadan theorieonderwijs aan het Graafschap College. Op het werk wordt hij ondersteund door zijn praktijkbegeleider. Rotor is tevreden over Rabadan; hij is leergierig, pakt zijn werk goed op en is een leuke collega om mee samen te werken.

Rabadan hoopt zijn huidige opleiding dit schooljaar af te ronden en overweegt door te gaan met de opleiding Logistiek Medewerker. Hij hoopt nog lang bij Rotor te werken, want hij heeft het erg naar zijn