Banen en opleidingen in de techniek en industrie
Werk en Vakmanschap is ontstaan op initiatief van werkgevers in de techniek en de industrie. We beschouwen onszelf als allround HR-dienstverlener voor deze bedrijven. Natuurlijk is het tof als jij via ons aan het werk gaat. Of als je eindelijk de professional vindt die je zoekt. Daarvoor doen wij het! Maar onze inzet gaat vérder. Wij maken ons hard voor talenten, nu én in de toekomst. Wij willen kennis en vaardigheden behouden en versterken. Dat kan niet alleen door mensen en banen met elkaar te verbinden. Daarvoor is meer nodig! Onderwijs en scholing zijn een onmisbare schakel. Logisch dus dat wij dat ook regelen. Een shortcut: wij bieden banen en opleidingen – van VMBO tot WO en van administratie tot techniek –  bij de meest uiteenlopende technische en industriële bedrijven.

Een dienstverband en persoonlijke begeleiding
Hóe wij dat doen, verklaart ons succes. Onze beloftes vormen de leidraad bij alles wat wij doen.  Zo maken wij werk van persoonlijke begeleiding en coaching. Wij staan je steeds met raad en daad bij, of je nu student, starter of volleerd professional bent. Bovendien weten wij hoe belangrijk (financiële) zekerheid is. Daarom bieden wij een dienstverband met een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Belangrijk is dat wij een erkende organisatie zijn. Wij hebben tal van aansluitingen en certificeringen. Zo weet je zeker weet dat je zakendoet met een betrouwbare partner.

Samen sterk, dat is de kracht van Werk en Vakmanschap Allard Kat, Operationeel directeur

Je vindt ons in de buurt!
Wij hebben elf vestigingen in Nederland. Overal werken recruiters en consultants die de regionale arbeidsmarkt goed kennen. Ze spreken de taal en weten wat er speelt. Ze staan dagelijks in contact met opdrachtgevers, onderwijs en veelzijdige talenten en denken graag met je mee. Maak eens een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!

Snel aan de slag in de techniek?

Bekijk dan snel onze vacatures, of doe een open sollicitatie. Dan gaan we snel met elkaar in gesprek!