Tell a friend actie

Jouw vriend een baan. Jij een cadeau!

Een bekende aan een leuke baan helpen én zelf een fantastisch cadeau uitkiezen? Dat is nog eens een win-win situatie. Zelfs als die persoon op sollicitatiegesprek gaat, ontvang je al een cadeau van ons. Het wordt helemaal leuk als jouw vriend aan het werk is via ons. Dan kun je uit prachtige cadeaus kiezen of € 500,- netto op je bankrekening.

Omdat jij werkzaam bent (geweest) via Werk en Vakmanschap, weet je als geen ander hoe wij je kunnen helpen. Jij kan jouw vriend aan net zo’n een leuke baan helpen via onze Tell a Friend actie. De actie werkt als volgt:

1. Aanmelden

Meld jouw vriend aan via deze aanmeldpagina. Wij nemen contact met die persoon op en gaan op zoek naar de juiste baan.

2. Op gesprek

Goed nieuws! Jouw vriend mag op gesprek bij één van de opdrachtgevers. Als dank ontvang je direct het eerste cadeau, een bon t.w.v. € 20,-.

3. Hij/zij heeft een baan

Yes! Jouw vriend heeft een baan én is succesvol door de proeftijd gekomen. Nu mag je zelf een heel mooi cadeau uitkiezen.

Meld jouw vriend(in) nu aan!

Gebruik het onderstaande formulier en we nemen snel contact op met jou én degene die jij aandraagt. Als jouw vriend(in) een baan heeft, komt voor jou het leukste: jij mag een cadeau uitkiezen. En als wij iets cadeau doen, dan doen we het goed.  

  • Jouw gegevens

  • Gegevens van jouw vriend(in)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actuele aanbod cadeaus

Apple iPad 64GB Wi-Fi+4G

Kies voor deze nieuwe Apple iPad t.w.v. € 575,- en gebruik hem thuis of onderweg voor werk of ontspanning. Deze iPad heeft een geavanceerde A13 Bionic-chip en een schitterend 10,2″ retina scherm.

 

Sonos Five speaker

Geniet van puur, levendig geluid met de Sonos Five speaker t.w.v. € 599,-. Groots geluid met een mooie diepe bass dankzij drie speciaal ontworpen woofers.

 

€ 500,- netto uitgekeerd

Liever een bedrag van € 500,- netto op je rekening gestort? Ook die keuze is mogelijk met de Tell a Friend actie.

 

Spelregels

De looptijd voor deze actie is verlengd tot en met 30 juni 2023. Daarnaast gelden een aantal spelregels.

  • Jij bent zelf werkzaam (geweest) bij Werk en Vakmanschap op het moment van de aanmelding.
  • Je kunt jouw bekende alleen binnen de genoemde periode aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina.
  • Gaat jouw vriend(in) op gesprek bij één van onze opdrachtgevers, dan ontvang jij éénmalig een bol.com cadeaubon t.w.v. € 20,-. Ongeacht de afloop van het gesprek.
  • Jouw vriend(in) moet de proeftijd goed hebben doorlopen en moet vervolgens blijven werken bij één of meerdere opdrachtgevers van Werk en Vakmanschap.

Download hier het overzicht met alle actievoorwaarden