Technisch gezien is werken en leren een goede combinatie. Het wérkt, zowel op mbo- als op hbo-niveau. Heb je al een baan en wil je vooruit? Top! Blijven leren is een goede keuze. Zéker in de techniek. Dat heet ‘learning on the job’ en wij begeleiden je daarbij. Check!

Ik wil een BBL-opleiding (MBO) volgen
BBL betekent Beroepsbegeleidende Leerweg. Daarbij werk je bij een erkend leerbedrijf en ga je één dag per week naar school. Zo werk je aan een mbo-diploma in de techniek. Ondertussen verdien je je eigen salaris. Door op deze manier te leren, breng je de theorie en de praktijk dicht bij elkaar. Je werkt stap voor stap aan je kennis en kunde. Zo word je een volleerd vakman in de techniek.

Ik wil een duale studie (HBO) volgen

Bij een duale studie combineer je werken en studeren. Daarmee leg je de perfecte koppeling tussen theorie en praktijk. Je werkgever maakt actief deel uit van je studie. Je werkt gemiddeld drie tot vier dagen in de week. De rest van de tijd besteed je aan je HBO-studie in de techniek. Je krijgt een salaris voor de dagen waarop je werkt en studiefinanciering voor de dagen dat je studeert. Je leert dus op school én op je werkplek. Zo stoom je jezelf klaar voor een mooie carrière in de techniek.

Ik kies voor learning on the job
Ook met een baan op zak, is het belangrijk dat je aan jezelf werkt. En nóg beter wordt in wat je doet. Daarmee kun je doorgroeien bij je werkgever, vergoot je jouw kansen op de arbeidsmarkt én bouw je aan je salaris. Met onze vakgerichte cursussen maken wij je het gemakkelijk. Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen en je horizon te verbreden. Door op je werk te leren, kun je de lesstof direct in de praktijk brengen. Dat leert en werkt beter.

"*" indicates required fields

Interesse gewekt? Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacy statement*