Technisch gezien is werken en leren een goede combinatie. Het wérkt, zowel op mbo- als op hbo-niveau. Heb je al een baan en wil je vooruit? Top! Blijven leren is een goede keuze. Zéker in de techniek. Dat heet ‘learning on the job’ en wij begeleiden je daarbij. Check!

Ik wil een BBL-opleiding (MBO) volgen
BBL betekent Beroepsbegeleidende Leerweg. Daarbij werk je bij een erkend leerbedrijf en ga je één dag per week naar school. Zo werk je aan een mbo-diploma. Ondertussen verdien je je eigen salaris. Door op deze manier te leren, breng je de theorie en de praktijk dicht bij elkaar. Je werkt stap voor stap aan je kennis en kunde. Technische en industriële bedrijven bieden volop kansen in de techniek, maar ook in andere studierichtingen. Logisch! Bij deze bedrijven draait veel, maar niet alles om techniek. Ze kunnen elk talent goed gebruiken.

Ik wil duaal studeren (HBO)
We zijn een talentscout voor technische en industriële bedrijven. Bij veel van deze bedrijven kun je een duale studie (HBO) volgen. Ideaal als je niet alleen in de collegebanken wilt zitten, maar ook graag aan de slag gaat. Handen uit de mouwen, want je combineert dan werk met een studie. Daarmee leg je de perfecte koppeling tussen theorie en praktijk. Je werkgever maakt actief deel uit van je studie. Daar werk je drie tot vier dagen in de week. De rest van de tijd besteed je aan je HBO-studie. Dat kan in de techniek zijn, maar bijvoorbeeld ook in administratie, sales, inkoop of HRM. Je krijgt een salaris voor de dagen waarop je werkt en studiefinanciering voor de studiedagen.

Ik wil in deeltijd studeren (HBO)
Wil je naast je werk een HBO-studie volgen? Dan kun je studeren in deeltijd. Je hebt dan meestal les in de avonduren. Door in deeltijd te studeren, bereid je jezelf voor op een volgende stap in je carrière. Je kunt ook kiezen voor een deeltijd studie om je te laten omscholen of om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen je vakgebied. Wij helpen je graag met het vinden van een baan. We hebben een sterk netwerk van technische en industriële bedrijven, die maar wat graag een collega aannemen die zich verder wil ontwikkelen op HBO-niveau.

Ik kies voor learning on the job
Ook met een baan op zak, is het belangrijk dat je aan jezelf werkt. En nóg beter wordt in wat je doet. Daarmee kun je doorgroeien bij je werkgever, vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt én bouw je aan je salaris. Misschien vind je het volgen van een volledige MBO of HBO studie een te grote stap. Geen probleem! Met onze vakgerichte cursussen en trainingen maken wij je het gemakkelijk. Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen en je horizon te verbreden. Door op je werk te leren, kun je de lesstof direct in de praktijk brengen. Dat leert en werkt beter.

"*" indicates required fields

Interesse gewekt? Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacy statement*