Wij begeleiden je persoonlijk.
Wij maken werk graag persoonlijk. Wij nemen de tijd om je te leren kennen. Logisch. Alleen als wij weten wat je wilt en wat je ambities zijn, kunnen wij de juiste contacten voor je leggen. Dat persoonlijke contact houden wij vast. Zolang jij via ons werkt, staan wij voor je klaar.

Jij staat altijd centraal.
Jouw belangen staan centraal, niet die van ons. Je kunt vrijwel direct starten bij tal van technische en industriële bedrijven bij jou in de buurt. Maar natuurlijk gaan wij alleen voor een 100% match. Is die er (nog) niet? Geen probleem. Wij willen langdurig succes. Snel scoren laten wij aan anderen. Natuurlijk bieden wij je een eerlijk contract, een marktconform salaris en een goede pensioenvoorziening. Check!

Jouw talent telt.
Wij kijken liever naar wat je kunt, dan naar wat je niet kunt. Daarom gaan wij graag in gesprek. Ook als je niet voldoet aan alle functie-eisen. Want: so what? Wat je niet kunt, kun je leren en daarbij helpen wij je graag. Wij kunnen uiteenlopende studies en opleidingen voor je regelen. Zo kun je je kennis en vaardigheden versterken of zelfs uitbreiden.

Sterk netwerk in techniek en industrie.
De regionale arbeidsmarkt kennen wij door en door. Wij weten wat er speelt, welke partijen actief zijn en voor welke talenten werkgevers warm lopen. Die kennis zetten wij voor jou in. Easy!

Snel aan de slag in de techniek?

Bekijk dan snel onze vacatures, of doe een open sollicitatie. Dan gaan we snel met elkaar in gesprek!