Werk en Vakmanschap heeft een nieuwe vestiging in Emmen. Mooier, groter en dichtbij tal van bedrijven die eveneens gevestigd zijn op Businesspark Eigen Haard. De feestelijke opening vond afgelopen vrijdag plaats. Vestigingsmanager Alice Wennink en haar 4 collega’s zijn enthousiast.

Met zo’n drukbezochte opening maken we hier een vliegende start.

Peter van der Velden, voorzitter van de Coöperatie Werk en Vakmanschap, nam het woord tijdens de opening. Samen met alle aanwezigen hief hij het glas op het team en het sterke netwerk dat Werk en Vakmanschap in Emmen heeft. Hij refereerde kort aan het aanstaande bezoek van het koningspaar aan Emmen, maar ging vooral in op de sterke groei die Emmen als regionale hotspot doormaakt. Werk en Vakmanschap speelt daarbij een belangrijke rol op de markt voor technisch personeel.

Talrijke samenwerkingspartners
De bijna 100 aanwezigen vormden een mooie afspiegeling van de talrijke samenwerkingspartners uit het bedrijfsleven, onderwijs en UWV. Zij werden getrakteerd op een informeel walking dinner, verzorgd door Damian Moes van Ruby Rose uit Utrecht. “Voor ons was het geweldig om zoveel mensen te mogen begroeten tijdens deze feestelijk dag. Heel leuk om te zien dat zoveel genodigden deze mijlpaal met ons wilden meevieren!”