Eind 2020 kwam Igor in contact met Werk en Vakmanschap in zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, hij zocht namelijk een baan in de regio Noord-Limburg.

Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat de functie van Service Engineer Waterbehandeling bij Veolia Water Technologies hem op het lijf geschreven was. Via Werk en Vakmanschap ging Igor in januari 2021 aan de slag in deze rol, die perfect aansloot op zijn werkervaring.

Mede dankzij de coaching en begeleiding vanuit Werk en Vakmanschap had Igor zijn draai snel gevonden binnen Veolia en heeft hij zich goed kunnen ontwikkelen tot de volwaardig monteur die hij nu is.

Momenteel werkt Igor nog altijd met ontzettend veel enthousiasme als service engineer waterbehandeling, waarbij zijn takenpakket inmiddels is uitgebreid tot een volledig zelfstandige functie waarbij hij ook betrokken is bij het inwerken van nieuwe collega’s. Ook dit doet hij met ontzettend veel plezier.
Door de persoonlijke aanpak van Werk en Vakmanschap heeft Igor snel de baan gevonden waar hij helemaal op zijn plek zit en zichzelf nog jaren kan ontwikkelen.

Inmiddels heeft Igor een vaste aanstelling bij Veolia Water Technologies en heeft hij besloten om met zijn geliefde te verhuizen naar Venray zodat hij dichter bij zijn werkplek woont.

Igor kijkt nog altijd met veel plezier terug naar het werken via Werk en Vakmanschap en hij is dankbaar voor de bemiddeling naar zijn droombaan. Een mooi voorbeeld van een duurzame match!