Werk en Vakmanschap en Mahdi hebben goed de tijd genomen om kennis te maken. Thuis aan de keukentafel heeft Madhi met zijn moeder en Werk en Vakmanschap consultant Nick de mogelijkheden besproken. ‘’We hebben samen gezocht naar de juiste werkplek voor mijn BBL-traject en in februari 2022 ben ik toen bij Acket Drukkerij-Kartonnage B.V. gestart als Leerling Monteur’’ vertelt Mahdi. Onder begeleiding van zijn collega’s is hij hier nu verantwoordelijk voor de inrichting van de machines en voert hij onderhoud uit aan deze machines binnen de Technische Dienst.

Ik ga nu per januari in dienst bij Acket en wil mij hier ontwikkelen tot volwaardig monteur.

‘’Ik ben begonnen op BBL niveau 3 (eerste monteur Mechatronica), heb mijn diploma behaald voor de zomer van 2022 en ben toen doorgestroomd naar niveau 4 (Technicus mechatronica systemen). Het fijne van een BBL-opleiding vind ik dat je werken en leren kan combineren. Je gaat niet fulltime naar school; je doet juist veel ervaring op in de praktijk. Ik ga nu per januari in dienst bij Acket en wil mij hier ontwikkelen tot volwaardig monteur.

Tijdens mijn opleiding heb ik samen met Nick vaak gekeken naar mijn voortgang van mijn opleiding, planningen gemaakt en samen gekeken naar mijn proeve van bekwaamheid. Ook de andere Werk en Vakmanschap collega’s stonden altijd klaar m.b.t. het invullen van de uren of vragen over school. Na het afronden van mijn niveau 4 opleiding wil ik dan ook nog vakspecialistische opleidingen en trainingen volgen.’’

Mahdi heeft het contact met Werk en Vakmanschap als zeer positief ervaren!

Ook Acket Drukkerij-Kartonnage B.V. is erg trots op Mahdi: in een korte tijd heeft hij zich enorm ontwikkeld! Daarnaast is het fijn dat hij zelfstandig storingen kan verhelpen en consignatiediensten kan draaien. Hierdoor kan de productie blijven draaien.