Dennis komt uit de beveiligingswereld waar hij een lange tijd werkzaam is geweest en heeft in 2017 de overstap gemaakt naar de techniek. Hij is toen in contact gekomen met Werk en Vakmanschap, wij hebben hem toen geplaatst bij Stedin voor een opleidingstraject tot monteur slimme meter. Dit traject heeft Dennis met succes afgerond, waardoor hij werd overgenomen door Stedin waarbij hem direct een vast contract werd aangeboden. Door de jaren heen is hij opgeklommen en zo bekleedt hij nu de binnendienst functie van meter controle specialist. Dit houdt in dat hij verantwoordelijk is voor het testen van alle nieuwe slimme meters voordat deze geplaatst worden.

Dennis is dankbaar wat Werk en Vakmanschap voor hem betekend heeft. “Vanaf dag 1 werd ik heel warm onthaald, alles was prima verzorgd, van het contract tot aan het werk.

Werk en Vakmanschap stond altijd klaar voor mij wanneer ik ze nodig had. 

Iets wat mij ook altijd bij is gebleven is dat ik in het begin van de samenwerking even uit de running was. Ondanks het feit dat de opleiding strak gepland was, heb ik het toen toch goed kunnen afronden. Hiervoor ben ik ze erg dankbaar!”