JOUW TOEKOMST BIJ YARA SLUISKIL

Werken bij Yara Sluiskil betekent werken aan de toekomst. Zowel die van jou, als die van de wereld om je heen.

Wil jij operator worden bij Yara? Dan ben je aan het goede adres. Werk en Vakmanschap en Yara Sluiskil werken samen om jou op te leiden tot volwaardig operator met de juiste skills en ontwikkelingsmogelijkheden.
 
Dit betekent dat jij je diploma Operator B of C kunt halen via Scalda terwijl je ook nog eens werkt bij één van de mooiste bedrijven in de chemie. Je wordt door ons gecoacht en begeleid zodat alles op rolletjes loopt, zowel op school als op de werkvloer. WenV biedt jou een contract aan voor de duur van de opleiding. Heb je je diploma behaald? Dan kun je, bij wederzijdse tevredenheid, een vast contract krijgen bij Yara Sluiskil. 

Logistiek en Verlading

Heb je affiniteit met grote machines en een stoere werkomgeving? Dan is de afdeling Logistiek en Verlading jouw place to be. Hier worden de producten van Yara Sluiskil verladen via weg, water- en treintransport. Dit betekent dat je als operator verlading een groot aantal machines en systemen gaat leren bedienen. Hier is een intern opleidingstraject voor ontwikkeld. Naast je werk als operator, ga je ook een traject in om verladingstechnicus te worden.

Om hier te werken heb je een diploma operator B nodig. Heb je deze niet maar wil je deze wel halen? Dan kun je via WenV deze opleiding doen in BBL vorm bij Yara Sluiskil.

De Productie

De productie van Yara Sluiskil bestaat uit 3 verschillende afdelingen. Dit zijn Ammoniak, Nitraat/Ureum en CES (Centrale en Salpeterzuur). Hier kun je als operator volledig de diepte in gaan op chemisch vlak. Elke fabriek is anders en daarom gaan we graag met jou in gesprek om te kijken welke het beste bij je past. Je kunt hier werken als je een diploma Operator C hebt, of een diploma Operator B met een niveau 4 techniekdiploma of een HAVO diploma.

Heb jij enkel je Operator B diploma, een technische niveau 4 opleiding of een HAVO diploma? Dan helpen wij jou graag verder met de opleiding Operator B of C. Je komt dan te werken bij een van de productiefabrieken én gaat in 2 of 3 jaar tijd je diploma halen.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

Wil jij je ontwikkelen tot volwaardig operator mét diploma én doorgroeimogelijkheden? Dan komen we graag met je in contact.

Vul onderstaand formulier in, en we bespreken samen jouw mogelijkheden bij Yara Sluiskil.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.